Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Welkom bij Fort Lunet binnen

 1. Fort Lunet is de thuishaven van de Biesbosch. Hier kun je het hele jaar terecht voor een hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer. Binnen de poorten van het fort valt er altijd wel iets te beleven. Het ruime buitenterrein is vooral in de zomer erg populair. Het biedt genoeg ruimte om op een gepaste afstand te genieten van een drankje in de zon.

   

  Ons restaurant bevindt zich in het hoofdgebouw van Fort Lunet. Een kleinschalig restaurant met een sfeervolle inrichting. Reserveer en kom onze kaart proeven, we serveren zowel lunch, borrel als diner.

   

  Bekijk menukaart

 1. *
 1. High-tea bij Fort Lunet

  Wij serveren u en uw gasten een overheerlijke high–tea geserveerd met bijpassende hapjes en onbeperkt thee is inbegrepen; verse thee en Fairtrade thee van Bradley’s. De high-tea kost € 27,50 per persoon en hiermee ben je twee uur lang zoet! 

   

  Reserveren

  Dan vragen wij u vriendelijk dit uiterlijk 2 dagen van tevoren aan ons door te geven.

   

  Heeft u speciale (dieet)wensen laat het ons dan weten, dan zorgen wij voor een smaakvol alternatief. 

   

Proef de sfeer

 1. De hotspot aan rivier de Donge

 1. Fort Lunet is de hotspot van rivier de Donge in Nationaal Park de Biesbosch. Rondom het gebouw bevindt zich een slotgracht en aan de overkant van de rivier zie je vestingstad Geertruidenberg liggen. Direct aan het water en omringd door groen, daar vind je Fort Lunet. Wanneer je door de poorten loopt kom je op het ruime buitenterrein terecht. Hier is het in de zomer gezellig voor jong en oud. Geniet van een hapje en een drankje op ons gezellige terras aan het water of binnen de muren van Fort Lunet. 

*