This website uses cookies. Click here for more information.

Contact

 1. Welkom bij Fort Lunet TO-GO

 1. Take it away now!

  We snappen het! Jij wilt ons overheerlijke eten ook gewoon thuis kunnen eten, dat kan!! Via onze online menukaart kun je namelijk direct bestellen, betalen en op de afgesproken tijd afhalen of laten bezorgen. Kom je het ophalen? Parkeer dan even in de daarvoor bestemde plekken.

   

   

  Take-away & delivery

  Vrijdag t/m zondag | 16:00 - 20:00 uur 

  Direct bestellen? Bel naar 0162-727043   of app je bestelling door naar 06-51759463

   

  We bezorgen gratis bij bestellingen boven €25,00, daaronder rekenen we €1,50 bezorgkosten. Alleen bezorgen in gemeente Geertruidenberg. Liever ophalen? (#gezelliger) Adres: Haven 54, Geertruidenberg.

Menukaart

Bekijk de video

Proef de sfeer

 1. Floating dinner!

 1. Heb je zelf nou geen boot, niet getreurd! Speciaal voor jou hebben we elektrische sloepen die je per dag of dagdeel kunt huren. Uniek zijn onze 'floating dinners'. Je stapt dan rond de klok van 18.00 uur aan boord met het door jou vooraf opgegeven diner. Genieten van de avondzon, uiteten op het water in combinatie met een verkoelend drankje en fijn gezelschap. Wij zouden het wel weten, romantischer wordt het niet!! (Alleen mogelijk in het zomerseizoen)

 1. *
 1. ook met 1,5 meter afstand gezellig

 1. (Team) Activiteiten

  Fort Lunet is tevens ook een bruisende plek om eens een keertje wat anders te doen. Wij hebben een breed aanbod van allerlei leuke activiteiten voor het hele gezin. Omdat we aan de rand van nationaalpark De Biesbosch zitten is het super leuk om dat per elektrische sloep te ontdekken. Voor de meer sportievelingen hebben we ook kano tochten, kortom, we voelen ons meer dan thuis op het water. Maar ook op het land is het hier in onze vestingstad goed toeven. Ga op ontdekking door ’s lands Oudste stadje Geertruidenberg op een tandem, een elektrische scooter of zelfs met een tuk tuk! Kortom mogelijkheden genoeg om onze omgeving te ontdekken. Neem bij ons wat lekkers mee voor onderweg en maak er een gezellig dagje Uit in Zuid van. Kijk voor alle mogelijkheden eens op de website van Uit in Zuid en kom tot verrassende ideeën.  

 1. *
*