This website uses cookies. Click here for more information.
*
 1. Welkom bij Fort Lunet TO-GO

 1. Take-away, Delivery en Drijf-In

  We snappen het! Jij wilt ons overheerlijke Festifood ook gewoon thuis kunnen eten, dat kan!! Via onze online menukaart kun je namelijk ons festifood direct bestellen, betalen en op de afgesproken tijd afhalen of laten bezorgen. Kom je met je boot door onze Drijf-In? Dan houden we graag een plekje voor je vrij om even aan te meren om het festival gevoel aan boord te krijgen. Kom je op de fiets of met je auto, parkeer dan even in de daarvoor bestemde plekken.

   

  Direct bestellen?   0162-727043

Menukaart

Bekijk de video

Proef de sfeer

 1. Floating dinner!

 1. Heb je zelf nou geen boot, niet getreurd! Speciaal voor jou hebben we elektrische sloepen die je per dag of dagdeel kunt huren. Uniek zijn onze 'floating dinners'. Je stapt dan rond de klok van 18.00 uur aan boord met het door jou vooraf opgegeven diner. Genieten van de avondzon, uiteten op het water in combinatie met een verkoelend drankje en fijn gezelschap. Wij zouden het wel weten, romantischer wordt het niet!!

 1. *
 1. ook met 1,5 meter afstand gezellig

 1. (Team) Activiteiten

  Fort Lunet is tevens ook een bruisende plek om eens een keertje wat anders te doen. Wij hebben een breed aanbod van allerlei leuke activiteiten voor het hele gezin. Omdat we aan de rand van nationaalpark De Biesbosch zitten is het super leuk om dat per elektrische sloep te ontdekken. Voor de meer sportievelingen hebben we ook kano tochten, kortom, we voelen ons meer dan thuis op het water. Maar ook op het land is het hier in onze vestingstad goed toeven. Ga op ontdekking door ’s lands Oudste stadje Geertruidenberg op een tandem, een elektrische scooter of zelfs met een tuk tuk! Kortom mogelijkheden genoeg om onze omgeving te ontdekken. Neem bij ons wat lekkers mee voor onderweg en maak er een gezellig dagje Uit in Zuid van. Kijk voor alle mogelijkheden eens op de website van Uit in Zuid en kom tot verrassende ideeën.  

 1. *
*