• *

Vacature

Op zoek naar een veelzijdige baan in de horeca? Kom dan eens langs voor een gesprek! Voor het nieuwe seizoen zijn we per direct op zoek naar een Allround Horeca Medewerker m/v.

 

Met twee eigen locaties en een goede werksfeer hebben we veel te bieden. We zijn actief in de à la carte, in groepsarrangementen en we organiseren voor onze opdrachtgevers besloten bijeenkomsten.

 

Wat doen we waar?

 

Ons restaurant

Fort Lunet is een restaurant en groepsaccommodatie gelegen aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Het restaurant draait lunch, borrel en diners en bevindt zich binnen het bolwerk van het monumentale fort. Met een capaciteit van 45 zitplaatsen binnen is dit een knus en overzichtelijk restaurant.

 

Voor onze groepsarrangementen

We werken nauw samen met activiteitenbedrijf Uit in Zuid, waardoor we het gehele jaar groepen ontvangen tot 250 personen. Deze groepen voorzien wij, tussen de activiteit door, van een culinaire invulling. Zoals koffie met gebak, een lunch of een uitgebreid barbecue buffet.

 

Besloten bijeenkomsten

Stadskelder in den Bock, onze tweede locatie, is gelegen aan de markt van Geertruidenberg. Hier geen vaste openingstijden maar inzetbaar voor besloten vieringen tot 80 personen. In het hoogseizoen (april-september) wordt ook de stadskelder ingezet als de start- of eindlocatie van groepen met een activiteit.

 

 

Wij bieden

 

  • Een veelzijdige horecabaan
  • Sfeervolle werkomgeving
  • Kwaliteitsproducten en stralen dit ook uit naar onze gasten en personeel
  • Een positieve werksfeer waar teamspirit hoog in het vaandel staat
  • Salaris conform horeca CAO

Pas jij in ons jonge, flexibele team? Door een combinatie van verantwoordelijkheid en opleidingen en cursussen helpen wij je groeien.

 

 

En nu jij!

 

Kun jij overzicht houden en zie je precies wat onze gasten nodig hebben? Ben jij die regelaar op de vloer die de opdrachtgever mét een glimlach te woord staat en alles controle heeft?

Als onze collega ben je het aanspreekpunt voor onze gasten en ook ons personeel. Je bent onderdeel van een jong team. Samen met het team zorg je ervoor dat ieder bezoek aan Fort Lunet of Stadskelder in den Bock van het begin tot het eind goed en soepel verloopt. Onze opdrachtgevers staan hierbij centraal en vertrekken na elk bezoek met een glimlach en een tevreden gevoel. Hard werken zit je in de genen en service verlenen in je bloed. Ben jij net als wij ook een kar-trekker, reageer dan, want dan willen wij jou graag in ons team.

 

 

Wij zien graag in jou het volgende:

 

  • Gastvrij, gedreven en bovendien positief
  • Aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers
  • Beschikt over relevante werkervaring in de horeca
  • Organisatorisch sterk

 

Ben jij de persoon die bij ons wil laten zien wat je in huis hebt, reageer dan snel via mark@fortlunet.nl