Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Moederdag High Tea bij Fort Lunet

Thee en lekkernijen in het bijzondere Fort bij de Biesbosch

Zet jouw moeder dit jaar in het zonnetje met een heerlijke high tea. Tijdens de high tea krijgen jullie onbeperkt thee met verschillende smaakjes, verse gember en munt. We starten met een soepje, vervolgens genieten jullie van de hartige hapjes en als afsluiter wordt de tafel gevuld met zoetigheden. Met de high tea zijn jullie ongeveer twee uur zoet. Bekijk hier alvast het menu. In het historische Fort Lunet in Raamsdonksveer zorgen wij voor een gezellig plekje voor jullie gezelschap. Ons restaurant is sfeervol ingericht, maar met mooi weer kunnen jullie natuurlijk ook plaatsnemen op ons zonnige terras.

 

Breid de high tea uit met een activiteit

Na het theeleuten zin in iets actiefs? Dat kan! Fort Lunet is de thuisbasis van Uit in Zuid. Huur een bootje en ga varen in de Biesbosch of toer met je moeder op een tandem door het Brabantse land. Uit in Zuid biedt verschillende uitjes aan die geschikt zijn voor het hele gezin. Ook met Moederdag kunnen jullie er lekker op uit gaan.

 

Reserveren

Een allergie of dieetwensen? Geen probleem! Laat het ons weten en wij zorgen uiteraard voor een smaakvol alternatief. Wij bereiden de high tea zorgvuldig voor. Reserveer daarom uiterlijk twee dagen vooraf via 0162-727043 of mail naar info@fortlunet.nl. De kosten voor de high tea bedragen €27.50 inclusief hapjes en onbeperkt thee.