• *
 • *
 1. Fort Lunet

  Welkom bij Restaurant Fort Lunet. Een prachtig, authentiek fort waar u kunt genieten van een heerlijke pintxos lunch, borrel of diner. Omdat we u graag van al onze gerechtjes willen laten proeven, zijn deze klein van stuk, maar o zo groots van smaak! 

   

  's Zomers kunt u in alle rust van de zon genieten op onze binnenplaats. Op ons terras is vaak van alles te zien en te beleven. Zo kunt u gebruik maken van onze Escaperooms, vertrekt u vanaf onze privésteiger met een Bootje Gezond naar Nationaal Park de Biesbosch of gebruikt u Fort Lunet als begin- en eindpunt van een mooie wandel- of fietstocht. Bij terugkomst staat uw wel verdiende wijntje of speciaal biertje al klaar. Helemaal lekker in combinatie met onze befaamde borrelplanken.

   

  Kom gezellig eens langs! Restaurant Fort Lunet is meer dan alleen een restaurant, het is de Thuishaven van Nationaal Park de Biesbosch.

   

   

   

                

                                                                              

 1. PAASBRUNCH

  Op 21 en 22 april is het Pasen. Bij Fort Lunet vieren wij dit met een uitgebreide paasbrunch. Klik hier voor de paasbrunch

   

  Op maandag 22 april komt de paashaas naar Fort Lunet. Hij is al zijn paaseieren kwijt geraakt en wil de kinderen van Fort Lunet vragen om hem te helpen zoeken. Ook het gouden ei is kwijt, wie deze wint wordt beloond met een passende prijs! € 2,00 per kind

   

  Kosten paasbrunch € 20,00 p.p.

  Kinderen 0 - 4 jaar gratis 

  Kinderen 5 - 12 jaar € 10,00 

   

   

Contactgegevens

Wilt u reserveren? Heel verstandig om dat vooraf te doen. Vooral wegens seizoensdrukte voorkomt dit teleurstellingen. Vult u hieronder heel eenvoudig uw gegevens in, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk antwoorden. Alvast bedankt! Team Fort Lunet!

 

 

 1. Openingstijden

  Openingstijden

  Woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11.00 uur tot 22.30 uur.

   

   

   

   

  Contact

  Fort Lunet
  Lunet 2
  4941 GG Raamsdonksveer

   

  T: 0162 - 72 70 43

   

  E: info@fortlunet.nl  1. Naam*
  2. Soort reservering*
  3. Datum*
  4. Tijd*
  5. Aantal personen*
  6. Telefoon*
  7. Bericht
  8.  
  9.