• *
 • *
 • *
 1. Fort Lunet

  Welkom bij Restaurant Fort Lunet. Een prachtig, authentiek fort waar u kunt genieten van een heerlijke pintxos lunch, borrel of diner. Omdat we u graag van al onze gerechtjes willen laten proeven, zijn deze klein van stuk, maar o zo groots van smaak! 

   

  's Zomers kunt u in alle rust van de zon genieten op onze binnenplaats. Op ons terras is vaak van alles te zien en te beleven. Zo kunt u gebruik maken van onze Escaperooms, vertrekt u vanaf onze privésteiger met een Bootje Gezond naar Nationaal Park de Biesbosch of gebruikt u Fort Lunet als begin- en eindpunt van een mooie wandel- of fietstocht. Bij terugkomst staat uw wel verdiende wijntje of speciaal biertje al klaar. Helemaal lekker in combinatie met onze befaamde borrelplanken.

   

  Kom gezellig eens langs! Restaurant Fort Lunet is meer dan alleen een restaurant, het is de Thuishaven van Nationaal Park de Biesbosch.

   

   

   

   

   

   

   

   

                 

                                                                              

 1. STADSKELDER IN DEN BOCK 

  Restaurant Fort Lunet heeft nog een klein zusje in Geertruidenberg, namelijk Stadskelder in den Bock.

   

  Stadskelder In den Bock is een unieke gewelfkelder waardoor u direct de sfeer van vroegere tijden ervaart. Door haar moderne Spaanse inrichting, welke vooral zichtbaar wordt in de bar, is de Stadskelder een unieke evenementenlocatie die het verleden met het heden verenigd. Stadskelder inden Bock is een locatie die u exclusief voor uw eigen gezelschap (max. 75 pers.) kunt reserveren. Denk eens aan de viering van uw verjaardag, als start- en eindpunt voor een zeer gezellige familiedag, een personeelsfeest, een jubilarissen-diner, vergaderingen, huwelijksceremonies, diners etc. Met ook een privé terras op de Markt van Geertruidenberg zijn de mogelijkheden eindeloos.

   

   

   

Contactgegevens

Wilt u reserveren? Heel verstandig om dat vooraf te doen. Vooral wegens seizoensdrukte voorkomt dit teleurstellingen. Vult u hieronder heel eenvoudig uw gegevens in, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk antwoorden. Alvast bedankt! Team Fort Lunet!

 

 

 1. Openingstijden

  Openingstijden

  Woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11.00 uur tot 22.30 uur.

   

   

   

   

  Contact

  Fort Lunet
  Lunet 2
  4941 GG Raamsdonksveer

   

  T: 0162 - 72 70 43

   

  E: info@fortlunet.nl  1. Naam*
  2. Soort reservering*
  3. Datum*
  4. Tijd*
  5. Aantal personen*
  6. Telefoon*
  7. Bericht*
  8.  
  9.