This website uses cookies. Click here for more information.

Contact

  1. Afhalen & bezorgen

  1. Restaurant Fort Lunet | lunch-borrel-diner

  1. Terras aan het water | Terras binnenplaats | Festifood

Nieuwe uitbaters Het Cachot & Fort St. Gertrudis

Wij mogen evenementen gaan organiseren in onze nieuwe locaties Het Cachot en Fort St. Gertrudis. Misschien heb je dit al gelezen in een artikel van BN de Stem.

 

Het Cachot

Het Cachot, voorheen beter bekend als Puur! Achter de Markt, is een evenementenlocatie waar we ons gaan richten op particuliere-, zakelijke- en trouwfeesten. Wat wij precies allemaal kunnen regelen voor jouw partij, lees je op onze nieuwe site: www.hetcachot.nl. Ook hebben wij hiervoor een nieuwe Facebookpagina opgericht. Deze kun je 'liken en volgen' om op de hoogte te blijven van al ons nieuws in de toekomst. Heb je vragen of interesse in deze locatie voor bijvoorbeeld een feest, neem dan contact op door te bellen naar 06 24 12 36 59 of mail naar info@hetcachot.nl.

 

Fort St. Gertrudis

Ook Fort St. Gertrudis is een evenementenlocatie waar wij in de toekomst toffe evenementen en feesten kunnen organiseren voor jou en anderen. Daarnaast is ons doel om de deuren open te zetten om de lokale mensen van gemeente Geertruidenberg uit te nodigen voor diverse publieksevenementen. De website van Fort St. Gertrudis wordt momenteel nog gemaakt. Voor meer informatie kun je bellen naar 06 24 12 36 59 of stuur een mail naar info@hetcachot.nl

17 april 2020