• *

Escaperooms Het Fort

Het Fort staat aan de over van Rivier de Donge. Het is een verdediging dat is gebouwd in de jaren 1837 en 1839. Het is gebouwd als bewaking van de Donge en de naastgelegen weg die is aangelegd door Keizer Napoleon. In 1911 wordt Geertruidenberg als vesting buiten werking gesteld en in 1919 verliest het Fort definitief zijn militaire status. In de Tweede Wereldoorlog is Het Fort door de Duitsers bezet.

 

Het Fort bestaat uit een hoofdgebouw en in totaal tien kazematten. In twee van deze kazematten zijn de escaperooms gelokaliseerd. Onze escaperooms zijn thematisch toegespitst op de karakteristieke en historische kenmerken van Fort Lunet. Dat is precies wat de locatie en ook de escaperooms uniek maakt. Wilt u aan de slag als lijfwacht van Napoleon? Beleef dan Escaperoom De Bomkelder. Liever als verzetsstrijder levens redden tijdens de Tweede Wereldoorlog? Beleef dan Escaperoom Het Medicijn.

 

In het hoofdgebouw van Het Fort zit Restaurant Fort Lunet. Na de escaperoom nog zin in een lunch of diner? Reserveer hier een tafel!