This website uses cookies. Click here for more information.

Contact

*
 1. Welkom bij Fort Lunet buiten

 1. Ons buiten terrein is vernieuwd. Wij hebben de afgelopen maanden gewerkt aan ons Coronaproof festival terrein waarbij je, zonder er zelf over na te hoeven denken, optimaal en veilig kunt genieten van onze sfeer.

   

  Bij Fort Lunet kunt u kiezen voor binnen (restaurant) of voor buiten (festivalterrein). In ons restaurant is vooralsnog reserveren verplicht. Buiten vind je tegenwoordig een stoere buitenbar, waar je zelf een drankje en ons festifood kunt bestellen. Tevens is er een springkussen voor de kinderen en staat er een muziekje op. Helemaal genieten wordt het op ons vernieuwde terras aan het water van De Donge!

Proef de sfeer

 1. Festifood

 1. Het nieuwe concept van Fort Lunet is een regelrecht succes! Op onze Festifood menukaart staan alleen maar toffe gerechten voor zowel lunch als diner. Deze gerechten en ook onze verkoelende drankjes zijn te bestellen bij onze buitenbar of via een QR-code bij jou op tafel. Hierdoor kun je op elk gewenst moment bestellen wat je wilt! Contactloos bestellen en betalen, dat is Lunetten zonder zorgen.

 1. *
 1. ook met 1,5 meter afstand gezellig

 1. (Team) Activiteiten

  Fort Lunet is tevens ook een bruisende plek om eens een keertje wat anders te doen. Wij hebben een breed aanbod van allerlei leuke activiteiten voor het hele gezin. Omdat we aan de rand van nationaalpark De Biesbosch zitten is het super leuk om dat per elektrische sloep te ontdekken. Voor de meer sportievelingen hebben we ook kano tochten, kortom, we voelen ons meer dan thuis op het water. Maar ook op het land is het hier in onze vestingstad goed toeven. Ga op ontdekking door ’s lands Oudste stadje Geertruidenberg op een tandem, een elektrische scooter of zelfs met een tuk tuk! Kortom mogelijkheden genoeg om onze omgeving te ontdekken. Neem bij ons wat lekkers mee voor onderweg en maak er een gezellig dagje Uit in Zuid van. Kijk voor alle mogelijkheden eens op de website van Uit in Zuid en kom tot verrassende ideeën.  

 1. *
*