This website uses cookies. Click here for more information.
*

Werkwijze corona

Een tafel reserveren is vanaf 1 juni weer mogelijk. Binnen is reserveren verplicht. Buiten kun je ook zonder reservering terecht indien er plaats is.

 

Wat kun je verwachten tijdens een bezoek aan Fort Lunet?

 

Je reserveert telefonisch, of online via onze website. LET OP: Bij een online reservering nemen wij contact met je op om de aanvraag te bespreken en daarna indien mogelijk te bevestigen.

 

Bij aankomst word je ontvangen door een van onze medewerkers en stellen we je een aantal vragen. Nadat je je handen hebt gedesinfecteerd lopen wij met je mee naar de gereserveerde tafel.

 

Hier word je ontvangen door een van onze restaurantmedewerkers, hij/zij zal je verder inlichten. Ons restaurant bestaat momenteel uit 6 tafels, voor 2 personen tot 6 max. personen (gezin/huishouden). Wij verzoeken je vriendelijk om de tafels en stoelen te laten staan waar ze staan. Onze restaurantmedewerker zal op gepaste afstand je bestellingen opnemen. Door middel van een bijzettafel zorgen wij ervoor dat je je drankjes en onze gerechten zelf kunt pakken, waardoor de 1,5 meter bewaard blijft. Betaling gaat via pin.

 

Wij proberen ons enkel te houden aan de richtlijnen en protocollen van KHN. We moeten ons hier aan houden en hopen op je begrip.

Reserveren

 1. *
 2. *
 3. Aantal personen*
 4. *
 5. *
 6. *
 7.  
 8.  

Veelgestelde vragen

Corona

 • 1 juni heropent Fort Lunet vanaf 12.00 uur, kan ik reserveren?

  Ja zeker! Reserveren in het restaurant is verplicht. Buiten op het terras is reserveren niet verplicht, wel mogelijk. Voor reserveren in het restaurant kunt u het reserveringsformulier invullen op de BINNEN pagina of bellen naar 0162-727043. Wij zullen vragen naar de samenstelling van uw gezelschap, vragen of u gezond bent en beoordelen dan of u kunt reserveren.

 • Met hoeveel personen kan ik komen?

  Wanneer u niet uit hetzelfde huishouden/gezin komt mag u met max. 2 personen aan dezelfde tafel zitten. Wanneer u uit hetzelfde huishouden of gezin komt mag de 2 personen-regel worden overschreden. Bij twijfel neem even contact met ons op.

 • Ik heb gereserveerd bij Fort Lunet, wat kan ik verwachten?

  Bij aankomst op Fort Lunet wordt u ontvangen door een van onze medewerkers. Wij zullen u vragen of u heeft gereserveerd en u geen klachten heeft? Daarna moet u uw handen desinfecteren en zal een medewerker met u en uw gezelschap meelopen naar de gereserveerde tafel. Wij vragen u om zoveel mogelijk te blijven zitten en de instructies van ons personeel te volgen.

 • Hoe kunnen we (personeel en gast) ons houden aan de maatregelen van de overheid?

  We doen dit samen. Ons personeel zal u instrueren over de huisregels die gelden op het terrein van Fort Lunet tijdens corona. Op het terrein vindt u verdere instructies; bij de toiletten, op het terrein, in het restaurant en bij de ingang. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u deze stellen een van onze medewerkers.

 • HygiĆ«nemaatregelen

  We hebben hygiënemaatregelen opgeschroefd. Bij de ingang moet u uw handen desinfecteren. De sanitaire voorzieningen zijn extra aangescherpt. Na ieder bezoek reinigen wij de tafels en stoelen.

Parkeren

 • Waar kan ik parkeren?

  Auto; Fort Lunet beschikt over een eigen parkeerplaats. Mocht deze vol zijn, dan hebben we twee uitwijkmogelijkheden. Uiteraard zijn deze beide op loopafstand van Fort Lunet. Navigeer naar:
  - Reenweg: maandag - donderdag
  - Collegeweg: vrijdag - zondag

   

  Openbaar vervoer; Komt u met het openbaar vervoer dan is er vanaf Station Breda een goede, directe busverbinding naar Raamsdonksveer. De bushaltes 'Keizersdijk' en 'Collegeweg' zijn beide op loopafstand van Fort Lunet.


  Boot; Via het water is Fort Lunet zowel vanuit NP De Biesbosch, de Zeeuwse wateren als de West-Brabantse vaarroutes erg goed bereikbaar. Leg uw boot aan in de Passantenhaven van Geertruidenberg en u ligt op loopafstand van het fort.

   

  Fiets/ te voet; Fort Lunet ligt op de route van het landelijke fiets- en wandelnetwerk. Wij zijn te vinden onder: Knooppunt: 24 - Gemeente: Geertruidenberg - Provincie: Noord-Brabant

   

  Klik hier voor de plattegrond

 • Waar kan ik parkeren met een mindervaliden bewijs?

  Van de parkeerstrook direct naast Fort Lunet is de laatste parkeerplaats bedoelt voor mindervaliden bestuurders. Het voetpad naar Fort Lunet toe is voorzien van een afzetpaal, mocht u nu toch met de auto iemand willen afzetten bij Fort Lunet, dan doen wij graag voor u even het paaltje omlaag.

Proef de sfeer