This website uses cookies. Click here for more information.

Contact

*

Werkwijze corona

Een tafel reserveren is vanaf 1 juni weer mogelijk. Binnen is reserveren verplicht. Buiten kun je ook zonder reservering terecht indien er plaats is.

 

Wat kun je verwachten tijdens een bezoek aan Fort Lunet?

 

Je reserveert telefonisch, of online via onze website. LET OP: Bij een online reservering nemen wij contact met je op om de aanvraag te bespreken en daarna indien mogelijk te bevestigen.

 

Bij aankomst word je ontvangen door een van onze medewerkers en stellen we je een aantal vragen. Nadat je je handen hebt gedesinfecteerd lopen wij met je mee naar de gereserveerde tafel.

 

Hier word je ontvangen door een van onze restaurantmedewerkers, hij/zij zal je verder inlichten. Ons restaurant bestaat momenteel uit 6 tafels, voor 2 personen tot 6 max. personen (gezin/huishouden). Wij verzoeken je vriendelijk om de tafels en stoelen te laten staan waar ze staan. Onze restaurantmedewerker zal op gepaste afstand je bestellingen opnemen. Door middel van een bijzettafel zorgen wij ervoor dat je je drankjes en onze gerechten zelf kunt pakken, waardoor de 1,5 meter bewaard blijft. Betaling gaat via pin.

 

Wij proberen ons enkel te houden aan de richtlijnen en protocollen van KHN. We moeten ons hier aan houden en hopen op je begrip.

Reserveren

 1. *
 2. *
 3. Aantal personen*
 4. *
 5. *
 6. *
 7.  
 8.  

Veelgestelde vragen

Parkeren

 • Waar kan ik parkeren?

  Auto; Fort Lunet beschikt over een eigen parkeerplaats. Mocht deze vol zijn, dan hebben we twee uitwijkmogelijkheden. Uiteraard zijn deze beide op loopafstand van Fort Lunet. Navigeer naar:
  - Reenweg: maandag - donderdag
  - Collegeweg: vrijdag - zondag

   

  Openbaar vervoer; Komt u met het openbaar vervoer dan is er vanaf Station Breda een goede, directe busverbinding naar Raamsdonksveer. De bushaltes 'Keizersdijk' en 'Collegeweg' zijn beide op loopafstand van Fort Lunet.


  Boot; Via het water is Fort Lunet zowel vanuit NP De Biesbosch, de Zeeuwse wateren als de West-Brabantse vaarroutes erg goed bereikbaar. Leg uw boot aan in de Passantenhaven van Geertruidenberg en u ligt op loopafstand van het fort.

   

  Fiets/ te voet; Fort Lunet ligt op de route van het landelijke fiets- en wandelnetwerk. Wij zijn te vinden onder: Knooppunt: 24 - Gemeente: Geertruidenberg - Provincie: Noord-Brabant

   

  Klik hier voor de plattegrond

 • Waar kan ik parkeren met een mindervaliden bewijs?

  Van de parkeerstrook direct naast Fort Lunet is de laatste parkeerplaats bedoelt voor mindervaliden bestuurders. Het voetpad naar Fort Lunet toe is voorzien van een afzetpaal, mocht u nu toch met de auto iemand willen afzetten bij Fort Lunet, dan doen wij graag voor u even het paaltje omlaag.

Proef de sfeer