Zomers fietsen

Ontdek de omgeving van de historische vestingstad Geertruidenberg, ook wel “vestingstad aan de Biesbosch” genoemd. Geertruidenberg behoort met haar bolwerken, forten en vestinggrachten tot de Zuiderwaterlinie. Fort Lunet is gevestigd in een van deze monumentale forten en wij zijn dan ook het ideale start- en eindpunt voor een mooie fietstocht rondom Geertruidenberg.

 

Fiets de Zuiderwaterlinie route van maar liefst 290 kilometer, voor de echte fietsfanaten onder ons. Is dat iets te hoog gegrepen? Kies dan voor een van onze fietsroutes van 19 of 53 kilometer.

 

Rondje Kersenhof Raamsdonk

Kies in de kersentijd (juni-juli) eens voor het Fort Lunet – Kersenhof Rondje Raamsdonk(sveer)! Deze route langs water en door polders laat niet alleen een verrassend mooie kant van de gemeente Geertruidenberg zien, maar ook een hele smakelijke!

 

Bij De Kersenhof in Raamsdonk kunt u in het seizoen terecht voor de lekkerste verse kersen, een heerlijke kop koffie mét een ‘Kersenhofke’. Voor wie meer tijd heeft, kan hier vanaf 12 personen een rondleiding worden gereserveerd met een kersentreintje door de boomgaard.

 

Routes

Bekijk de fietsroutes hier. Beide routes kunnen ook met een groep en zijn eventueel uit te breiden met een torenbeklimming in Geertruidenberg.

 

Maar fietsen kun je natuurlijk niet met een lege maag…

 

Voorbeeldprogramma*:

11.30 uur - Ontvangst met lunch

13.00 uur - Start fietstocht Fort Lunet – Kersenhof rondje Raamsdonksveer

13.45 uur - Koffie bij de Kersenhof

14.15 uur - Vervolg fietsroute

15.00 uur - Einde fietstocht en afsluiting met overheerlijke borrelplank “Fort”

 

*Dit is slechts een mogelijk programma. De tijden en invulling zijn aan te passen aan de specifieke wensen.

  

Fiets of tandem huren

Wij verhuren Amerikaanse tandems en fietsen. Mocht u hier meer informatie over willen, kijk eens op uitinzuid.nl voor het aanbod. De fietsen zien er hip uit en zijn geschikt voor het hele gezin! Voor meer info mail ons. 

 

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag