Worst Case Scenario (workshop worsten maken)

Of je worst lust??

 

Tijdens deze workshop verse Worst maken, leren we je stap voor stap de fijne 'kneepjes' van het vak van de slager. Met jouw team selecteer je de fijnste kruiden, maak je gebruik van alleen hoogwaardig vlees en meng je alles samen tot een vulling van je eigen verse worst. Jawel, ook het vullen hoort hierbij en dat zorgt voor hilarische taferelen. Laat de darm maar eens goed door de vingers glijden, draai op tijd voor de exacte lengte (want deze doet er wel degelijk toe) en maak met jouw gezelschap de lekkerste Worst van heel Nederland. (ook leuk met hamburgers) Uiteraard zonde om deze niet op te eten, dus jawel na deze enerverende workshop steken we de BBQ aan en genieten we van jullie eigen gemaakte Worst.

 

Ook leuk in combinatie met onze escaperooms…

Ook is deze workshop leuk in combinatie met een van onze escaperooms. Daag jullie zelf uit in onze ‘’Bomkelder’’ of in ‘’Het Medicijn’’ en bewonder met eigen ogen deze uniek ervaring. Los verschillende puzzels en vraagstukken op en werk samen om binnen de snelste tijd te kunnen ontsnappen…

 

Voorbeeldprogramma

13.30 ontvangst met Koffie/thee en appelgebak

14.00 start worstcase scenario

15:30 pauze met drankje

16.00 start escaperoom ‘’Medicijn’’ of ‘’Bomkelder’’

17.30 uur start overheerlijke BBQ met zelfgemaakte worsten

 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen. Voor vegetariërs bieden wij een leuk alternatief. Het is ook mogelijk om de BBQ te vervangen door een andere culinaire afsluiting.

 

Aantal personen: 4 t/m 80 personen

Duur: In overleg te bepalen

Prijs: Op aanvraag

 

 

 

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 040 

Contactgegevens

Offerteaanvraag