Comedy Carrousel

Onze winter special!!

Welkom in een prachtig winters landschap binnen de vesting van Fort Lunet. Over de grote brug, door groene kolossen van deuren stapt u het binnenterrein op waar 3 intieme theaters verborgen liggen. Hier wordt u van harte uitgenodigd om 3 verschillende cabaret shows bij te wonen. Na iedere cabaretshow draaien uw gasten door in de carrousel van de comedy. U en uw gasten zien dus met tussenpauzes 3x een cabaretshow van bijna 30 minuten. Afgewisseld met een ontvangst en pauze's is er ook ruimte genoeg voor een heerlijk hapje, drankje en een goed gesprek.

 

Pieken met Kerst

Zullen we er een publiekstrekker bij boeken? Wat dacht u van Steven Brunswijk (The roast of Gordon, expeditie Robinson), Arie Koomen (de Lama's), Roel C. Verburg (Radio Veronica) of Chris van den Ende (Raymann is Laat, de Slimste mens). Gegarandeerd 100% opkomst!

 

Welkom bij de grappigste eindejaarsborrel van het land! 

 

Voorbeeldprogramma:

15.30 uur ontvangst met glühwein en een mini oliebol

16.00 uur show 1 (30 minuten)

16.30 uur pauze met drankje en hapje

17.15 uur show 2 (30 minuten)

17.45 uur Aanvang diner (winters buffet) 

18.30 uur show 3 (30 minuten) (finale)

19.00 uur Verwacht einde en naborrelen tot...??

 

Capaciteit 40 - 120 personen

 

Eten en drinken

De invulling van het eten en het drinken is afhankelijk van uw gewenste boekingstijden. Uiteraard hebben wij voor elk gewenst moment van de dag, overheerlijke en smaakvolle invullingen. Van borrel tot diner! 

 

Maatwerk cabaret

Uiteraard is maatwerk cabaret ook mogelijk. Wil je nou meer weten? Bel of mail even en vraag naar de mogelijkheden! Op deze manier gaan we allemaal lachend het jaar uit!

 

Comedy Carrousel

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag