VR Escape Diner Game

 

 

Een unieke VR-ervaring waarbij teambuilding, plezier en vooral heerlijke gerechten de belangrijkste onderwerpen zijn! Bent u klaar om in de virtuele wereld van Fort Lunet te stappen?


Culinair
Tijdens deze activiteit speelt u een spannend moordspel die bestaat uit 4 levels. Voor, tussen en na deze levels verzorgen wij heerlijke gerechten voor u. Zo zorgen wij voor een prettige combinatie van spanning en ontspanning! Liever geen diner? Het is ook mogelijk om deze activiteit te combineren met lunch of borrel. Kijk op onze menukaart voor meerdere mogelijkheden.


Het spel
De geschiedenis van dit spel begint in de jaren 1830. In deze periode brak de Belgische opstand uit en liet Willem I het Noord-Brabantse deel van de 17e eerste Zuiderwaterlinie weer in staat van paraatheid brengen. Hierbij hoorde het vestingstelsel van Geertruidenberg maar dat was volgens hem niet genoeg. In 1837-1839 werd de Zuiderwaterlinie uitgebreid met Fort Lunet in Raamsdonksveer. Jawel, het Fort waar jij je nu in bevind. Welkom!


Op dit moment probeert men de Zuiderwaterlinie weer opnieuw op de kaart te brengen en daarom wordt er landelijk veel aandacht aan geschonken. Dhr. Theodoor van Zuylekom heeft er een artikel over geleden in de krant en besloot zijn vrouw te verrassen met een romantisch weekendje weg. De Zuiderwaterlinie bestaat uit 11 vestingsteden en in dit weekend bezocht hij samen met zijn vrouw de Vestingsteden Geertruidenberg, ’s-Hertogenbosch en Breda. Zij genoten van een heerlijk diner in Restaurant Fort Lunet en zouden gaan slapen in een hotel in Breda. Het slapen is er nooit meer van gekomen want eenmaal aangekomen in Breda ging het helemaal mis. Wat is er gebeurd?

 

Het spel bestaat uit 4 levels. Er is steeds één speler die de VR-bril draagt. De deelnemers zonder VR-bril nemen ook deel aan het spel door aanwijzingen te geven met verschillende hulpmiddelen. Ieder level krijgt iemand anders de VR-bril op. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen aan de beurt komt.


U neemt deel aan een spannende en ingewikkelde politiezaak. Iedere ronde lost u vragen op zoals: wat is er gebeurd? Waarom is het gebeurd? Wie is er schuldig en wat is zijn/haar motief? De zaak is alleen op te lossen wanneer u goed tegen de druk kan, samenwerkt en juist communiceert. Lukt het jullie om op tijd achter de dader te komen?


De VR Diner Game is geschikt voor minimaal 4 en maximaal 6 personen. Is de groep groter? Dan maken wij meerdere teams en voegen we hier een competitief element aan toe. Welk team is het snelst met het oplossen van deze politiezaak?


Voorbeeldprogramma*: 3-gangen keuzemenu + VR Escape Diner Game € 52,50
16:00 uur - Ontvangst met een drankje en keuze maken menu
16:30 uur - Start level 1
17:00 uur - Start voorgerecht
17:45 uur - Start level 2 + 3
18:30 uur - Start hoofdgerecht
19:15 uur - Start level 4
19:45 uur - Start dessert

 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De invulling hiervan is in overleg te bepalen.

 

Eerst een volledig diner en daarna VR Gamen

Ziet u het niet zitten om tussen de gerechten door een spel te doen? Kies dan voor onze VR Escape Diner Game voor of na het diner. Zo geniet u samen van het diner en heeft u vervolgens de volledige focus voor het spel. U kunt er ook voor kiezen om eerst de VR game te spelen en daarna te dineren.

 

Voorbeeldprogramma*

16.00 uur - Ontvangst met een drankje

16.30 uur - Start VR Escape Diner Game

18.00 uur - Einde VR Game + start diner

 

*Het is ook mogelijk om eerst te starten met het diner en daarna de VR game te starten. De tijden in het voorbeeld programma zijn aan te passen naar jouw wensen.

 

Overige arrangementen

Naast de GPS Biesbosch Sloepen Challenge organiseren wij nog meer activiteiten. Ben benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op www.uitinzuid.nl of vul het contactformulier in!

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag