Vestingbattle

 

 

Een ‘citygame’ in een historische stad. Vanuit Fort Lunet start u een GPS tocht door Vestingstad Geertruidenberg die geschikt is voor jong en oud!


Culinair
Een geschikte gezinsactiviteit waarbij u wordt ontvangen met koffie en thee en voor de kleintjes een lekker glas limonade. Tijdens uw drankje staat er ook nog een lekker stukje appelgebak op tafel waar iedereen van kan smullen. Na de activiteit kunt u de dag afsluiten met een heerlijk barbecue buffet. Zijn de bovengenoemde horecamogelijkheden niet geschikt voor u? Bekijk onze menukaart voor diverse mogelijkheden die wellicht wel bij u passen. Wilt u meer informatie neem direct contact op of bel voor snel antwoord naar 0162 - 727 043.


De activiteit
Uw dagje weg start bij Fort Lunet waar een heerlijk stuk appelgebak op u staat te wachten met een warme bak koffie of thee. Hier verzamelt u samen met uw gezelschap en na het eten komt één van onze activiteitenbegeleiders voor een uitleg.


Uw groep wordt verdeeld in kleinere groepjes. Wilt u zelf teams maken? Dat mag natuurlijk ook. Ieder groepje krijgt een GPS en een mapje met een aantal GPS-punten. Iedereen krijgt een duidelijke uitleg over de werking van de GPS en hun route. Is het duidelijk en zijn er geen vragen meer? Dan is het de hoogste tijd om te starten!


De Vestingbattle is een GPS-speurtocht waarbij u gaat wandelen, speuren en heel veel gaat lachen in Vestingstad Geertruidenberg. Ieder team heeft dezelfde GPS-punten, maar een andere route. Hierdoor wandelt u niet achter elkaar aan, maar komen jullie elkaar ongetwijfeld tegen. De GPS wijst hemelsbreed naar een vlag. U kunt niet door gebouwen heen lopen dus zult u een weg moet vinden om de obstakels van jullie route heen. Uiteindelijk komt u aan bij een vlag. Aan iedere vlag hangt een opdracht. Deze vlaggen moet u zo veel mogelijk vinden binnen de gegeven tijd en de opdrachten zo goed en ludiek mogelijk uitvoeren. Het team dat dat uiteindelijk het beste doet, maakt het meeste kans op de hoofdprijs!


Nadat alle opdrachten zijn voltooid en de tijd bijna op is, is het tijd om terug te wandelen naar de startlocatie. Hier levert u uw antwoorden weer in bij uw activiteitenbegeleider. Wanneer de antwoorden zijn nagekeken start de prijsuitreiking. Wie wint er de Vestingbattle?


Ook leuk: American Schoolbus Battle
Bent u met een grote groep? Dan breiden wij deze activiteit uit met onze Amerikaanse schoolbus. U start bij Fort Lunet en de Amerikaanse schoolbus brengt jullie naar Biesboschdorp Drimmelen. Hier start deel één van de American Schoolbus Battle. Wanneer in Drimmelen alle opdrachten zijn gemaakt stapt u weer in de Amerikaanse schoolbus en vertrekken jullie richting Geertruidenberg. Hier start een pauze op het terras. Na de pauze start u met het tweede deel van de GPS Schoolbus Battle en komt u uiteindelijk terug bij Fort Lunet waar u de dag met z’n allen afsluit.


Voorbeeldprogramma*:
14.30 uur - Ontvangst met koffie en gebak
15.00 uur - Verdeling van de groepen + Uitleg Vestingbattle
15.15 uur - Start Vestingbattle
16.45 uur - Einde Vestingbattle + Start ludieke prijsuitreiking
17.00 uur - Start heerlijke barbecue

 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en invulling zijn aan te passen aan de specifieke wensen.

 

Prijs
* De prijs van de Vestingbattle is op aanvraag

 

Tip
Naast een familiedag is deze activiteit ook geschikt als bedrijfsuitje. Zeker wanneer u het hele gezin van uw collega's uitnodigt!

 

Overige arrangementen
Naast de Vestingbattle organiseren wij nog meer activiteiten. Benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op uitinzuid.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes.

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag