Verjaardag!

Er zijn van die leeftijden, die moeten gevierd worden! Heb jij nou ook zo'n leeftijd bereikt maar eigenlijk geen zin om dit thuis te vieren? Of is simpelweg je huis te klein geworden voor al je familieleden en vrienden? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om dit te vieren bij Fort Lunet. Laat onderstaande invulling een kleine inspiratie zijn voor jouw verjaardag.

 

Culinair

De middag begint met het ontvangst van uw gasten, zij worden opgevangen bij de parkeerplaats en doorverwezen naar Fort Lunet. Bij aankomst genieten u en uw gasten van een kop koffie of thee met een gebakje. De cadeautjes plaatsen we op de daarvoor bestemde tafel. Als de koffie op is, komen er olijven, charcuterie, puntjes kaas en gezouten nootjes op tafel en nemen wij een drankje naar keuze op. Later op de middag gaan we rond met overheerlijke koude en warme hapjes, van een Bourgondische bitterbal tot luxe canapés. Rond de klok van vijf verzorgt de keuken een uitgebreid buffet met voor ieder wat wils. Benieuwd naar ons gevarieerde aanbod buffetten? Neem contact op met ons en wij laten het u graag zien!

 

Voorbeeldprogramma*:

13.00 uur - Ontvangst met koffie/thee met gebak

14.00 uur - Plaatsen tafelgarnituur

15.00 uur - Rondgaan met hapjes

17.00 uur - Afsluiten met een smaakvol diner of late night snack

 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en invulling zijn aan te passen aan de specifieke wensen.

 

Wij zeggen alvast:"Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!!"

 

Een activiteit toevoegen?

We bieden verschillende activiteiten aan. Ga op avontuur en speel de GPS TukTuk Challenge! Liever varen? We hebben sloepen voor de deur liggen! Kijk op uitinzuid.nl voor het gehele aanbod.

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag