Scooter Dorpen Derby

 

 

Een hele middag lekker scooteren. Ga er bewust op uit op onze rode Italiaanse retro scooters. Het zijn trouwens echte eco-scooters! Omdat ze elektrisch zijn geniet u onderweg zonder geluidsoverlast van het Brabantse platteland. Tijdens de tocht speelt u tegen elkaar een puzzeltocht waarbij u goed moet navigeren en verschillende opdrachten moet uitvoeren.


Culinair
Een leuke activiteit waarbij zeker gelachen gaat worden. Om ervoor te zorgen dat u genoeg energie heeft, zorgen wij voor een heerlijke lunch. Naast deze lunch heeft u ook de mogelijkheid om na de activiteit te genieten van een uitgebreid buffet. Bent u benieuwd naar de inhoud van onze lunches en buffetten? Vraag naar informatie door ons contactformulier in te vullen.


De activiteit
U wordt ontvangen bij Fort Lunet. Voordat u met uw gezelschap naar binnen loopt, ziet u de scooters al voor het fort blinken in de zon. Aangekomen bij het fort heeft u de mogelijkheid voor ontvangst met koffie en thee, gebak of een lunch. Wanneer iedereen klaar is om te vertrekken, komt jullie activiteitenbegeleider voor de uitleg.


Voordat u start met de Scooter Dorpen Derby verdelen wij uw groep in meerdere kleinere groepjes. Deze groepjes gaan het tijdens de speurtocht tegen elkaar opnemen. U komt erachter dat u meer personen in een team heeft dan scooters. Dit is nodig omdat u gaat navigeren met een GPS-systeem. Hiervoor moet iemand achterop zitten om dat navigeren achter het stuur niet mogelijk is. De GPS-systemen worden uitgedeeld net als het mapje met GPS-punten. In dit mapje vind u ook het telefoonnummer van uw begeleider waarop hij of zij de gehele activiteit is te bereiken.


Zijn er geen vragen meer? Dan is het tijd om te vertrekken! Uw begeleider rijdt voor de groep uit. U start namelijk met een mooie tocht door de omgeving. Na deze tocht is het tijd voor een pauze op een zonnig terras. Hier volgt gelijk de uitleg.


Tijdens de Scooter Dorpen Derby gaat u speuren naar GPS-punten. Deze vindt u door te navigeren met het GPS-systeem. Enkele punten moet u vinden door de weg te vragen aan voorbijgangers. Eenmaal aangekomen op de juiste locatie moet u een opdracht uitvoeren. De opdrachten bestaan uit verschillende puzzels, ludieke opdrachten en groepsopdrachten waardoor u dus ook goed moet samenwerken.


Tijdens de Scooter Dorpen Derby gaat u alle punten af totdat u weer terug bent bij uw startpunt. Bij Fort Lunet parkeert u de scooter op de plek waar uw activiteitenbegeleider dit aangeeft, levert u uw antwoorden in en bestelt u alvast een drankje. Wanneer alle teams terug zijn en de antwoorden zijn nagekeken, volgt een prijsuitreiking. Wie van u heeft het beste gepresteerd en wint de Scooter Dorpen Derby?


Na de activiteit heeft u de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een barbecue. Heeft u interesse in andere horecamogelijkheden? Kijk op de menukaart of vraag naar meer informatie wanneer u een offerte aanvraagt.


Voorbeeldprogramma*:
12.30 uur – Ontvangst met koffie/thee en gebak
13.30 uur – Uitleg scooter en start tocht door de omgeving
14.30 uur – Gezamenlijke pauze op een terras in de omgeving + Start uitleg Scooter Dorpen Derby
15.00 uur – Start Scooter Dorpen Derby
17.00 uur – Einde Scooter Dorpen Derby + Start prijsuitreiking
17.15 uur – Start barbecue buffet bij Fort Lunet


*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en invulling zijn aan te passen aan de specifieke wensen.

 

Prijs
* De prijs van de Scooter Dorpen Derby is op aanvraag.

 

Voorwaarden scooter rijden
* Bestuurders van de Scooter zijn in het bezit van een geldig autorijbewijs B.
* Met de Scooter Dorpen Derby gaat u de weg op en neemt u deel aan het verkeer.

 

Overige arrangementen
Naast de Scooter Dorpen Derby organiseren wij nog meer activiteiten. Benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op uitinzuid.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes.

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag