Proef La Chouffe

Proef La Chouffe is een middag met om niet snel te vergeten..

Een keer per jaar verlaten de feeën en kabouters hun dagelijks onderkomen in de Ardennen om per gans te vertrekken naar het eeuwenoude Geertruidenberg. Al meer dan 800 jaar zijn zij de legendes die deze tocht af leggen voor een avond waar, eenmaal terug gekomen in de Ardennen, niemand over durft te spreken. Het eeuwenoude geheim van deze kabouters vindt zijn oorsprong in de evolutie van de kabouters welke ooit in Geertruidenberg tot stand kwam. Door het afleggen van de tocht en de daarop volgende avond eren zij het bestaan van deze kleine behaarde mede-mens. Ook duidelijk kenbaar, echter niet behorende tot de evolutie, een rode puntmuts.

 

Het eren van deze traditie gaat gepaard met het laven van diverse kabouterbieren (of andere dranken), het verorberen van thans overheerlijk bijpassende gerechten en de kabouterdans welke zich heden ten dage beter bekend staat als de Polonaise, wat feitelijk niets meer betekend dan; POLO = Kabouter en NAISE = dans. Ahá!

 

Gelooft u hier nou helemaal niks van? Dan raden wij u aan deze feestavond eens mee te maken, wij als vrienden van de kabouters kunnen u bij hoge uitzondering toe laten tot de orde van de (VAK), de Vrije Ardense Kabouters.

 

Er zijn inschrijfavonden, maar uiteraard is het ook mogelijk om deze avond besloten met uw eigen gezelschap mee te maken. 

 

Prijs: Inschrijfavonden, € 50,00 p.p.

Prijs: Besloten gezelschap, op aanvraag

 

Bovenstaande is incl. live-muziek, compleet verzorgd diner en 4 flesjes La Chouffe (of 4 andere consumpties.

 

 

Proef La Chouffe

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag