La Casa de Papel VR Game

 

 

Een diner of borrel combineren met een spannende bankroof? Bij Fort Lunet speelt u tussen de gerechten door verschillende levels van de Netflix-serie La Casa De Papel.

 

Culinair

Het spel bevat in totaal 6 levels waarbij er bij ieder level iemand anders de bril draagt. Tussen de levels door serveren wij u de lekkerste gerechten zodat u een juiste afwisseling heeft tussen spel en diner. Dit spel is mogelijk in combinatie met lunch, diner en borrel. Bekijk onze menukaart voor de mogelijkheden!

 

Het spel

Bella Ciao! Als u altijd al een echte bankrover had willen zijn dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door deze spannende VR game te spelen, ervaart u hoe het is om er (voor u hopelijk) succesvol vandoor te gaan met miljoenen euro’s!

 

U start het spel in het klaslokaal van ‘El Professor’. Door uitdagende puzzels en raadsels op te lossen, waant u zich een weg naar en door de bank. Dit doet u samen met uw teamgenoten om samen het doel te bereiken: de kluis. Er moet goed worden samen gewerkt. Ieder groepje heeft één bril. De persoon met bril ziet het spel (de virtuele wereld) en het is de taak van de teamgenoten om de persoon met de VR-bril vanuit de ‘echte’ wereld te ondersteunen. Door de aanwijzingen van uw medespelers komt u, level voor level, verder en speelt u uiteindelijk het spel uit. Verover de kluis en vlucht met het geld. Alleen wanneer er goed samengewerkt en gecommuniceerd wordt met teamgenoten haalt u het einde! Wees creatief, snel en slim!

 

Per team is het spel geschikt voor minimaal 4 en maximaal 6 personen. Wanneer de groep groter is, maken wij meerdere teams en wordt een competitief element aan het spel toegevoegd. Welk team werkt het beste samen en weet de Koninklijke Munt, met het geld, te verlaten?

 

Voorbeeldprogramma*: 3-gangen keuzemenu + La Casa de Papel VR Game € 52,50

16.00 uur - Ontvangst met een drankje

16.30 uur - Start Level 1

17.00 uur - Start voorgerecht

17.45 uur - Start Level 2 + 3

18.30 uur - Start hoofdgerecht

19.15 uur - Start Level 4 + 5

19.45 uur - Start dessert

20.30 uur - Start finalespel + Level 6

 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De invulling hiervan is in overleg te bepalen.

Eerst eten en vervolgens de volledige VR game

U kunt er ook voor kiezen om de VR game en het diner los te boeken. Ga bijvoorbeeld eerst met zijn alle dineren om vervolgens met elkaar een uitdagende VR game te spelen. Dit kan ook andersom door eerst te dineren en dan het spel te spelen.

 

Voorbeeldprogramma*

16.00 uur - Ontvangst met een drankje

16.30 uur - Start La Casa de Papel VR Game

19.00 uur - Einde VR Game + start diner

 

*Het is ook mogelijk om eerst te starten met het diner en daarna de VR game te starten. De tijden in het voorbeeld programma zijn aan te passen naar uw wensen.

 

Overige arrangementen

Naast de GPS Biesbosch Sloepen Challenge organiseren wij nog meer activiteiten. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op www.uitinzuid.nl of vul het contactformulier in!

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag