GPS TukTuk Challenge

 

 

Een uniek uitje met een uniek voertuig. Neem het tegen elkaar op met meerdere tuktuks een tijdens unieke speurtocht. Wie mag zichzelf winnaar noemen van de GPS TukTuk Challenge?

 

Culinair

De GPS TukTuk Challenge is één van de arrangementen die de hele middag vult. U wordt ontvangen met koffie/thee en appeltaart en sluit de dag af met een heerlijke barbecue. Er zijn verschillende varianten op de culinaire mogelijkheden bij ontvangst en diner. Kijk hier voor meerdere mogelijkheden of neem contact op en ontvang direct meer informatie.

 

De activiteit

U wordt ontvangen in het restaurant van Fort Lunet of neemt plaats op ons terras. Hier staat een heerlijke kop koffie of thee op u te wachten en een stuk appelgebak. Zodra iedereen compleet is en de koffie op is, neemt uw activiteitenbegeleider u mee naar de parkeerplaats waar de tuktuks klaar staan.

 

Op deze parkeerplaats wordt uw gezelschap verdeeld over kleinere groepjes van maximaal 7 personen, dit is tevens het maximaal aantal zitplaatsen in de tuktuk, inclusief bestuurder. U rijdt tijdens de activiteit zelf, de aangewezen bestuurder moet iemand zijn die minimaal 21 jaar is en in het bezit is van een geldig autorijbewijs B. Natuurlijk zorgen wij voor een duidelijke uitleg zodat u met de juiste informatie en kennis de weg op gaat. U krijgt een telefoonnummer van uw activiteitenbegeleider mee, zodat u op ieder gewenst moment contact met hem of haar kan opnemen.

 

Na de uitleg start de GPS TukTuk Challenge! Tijdens deze challenge gaat u speuren naar bepaalde GPS-punten in de omgeving. Wanneer u op de juiste locatie aankomt moet u een opdracht in de omgeving zo goed mogelijk uitvoeren. De opdrachten bestaan uit puzzels, creatieve opdrachten en kleinere speurtochten. Ieder team heeft een andere route. Hierdoor rijdt niemand achter elkaar aan, maar komt u elkaar ongetwijfeld tegen. Het team dat uiteindelijk de meeste punten bij elkaar weet te spelen, wint de GPS TukTuk Challenge!

 

Tijdens de challenge is er een pauze op een zonnig terras. Hier komt u met uw hele gezelschap bij elkaar om even tot rust te komen. Na de pauze hervat iedereen de route en werken jullie alle punten af om uiteindelijk terug te keren bij Restaurant Fort Lunet.

 

U parkeert de tuktuk op de parkeerplaats en levert uw antwoorden in. Wanneer iedereen terug is en de antwoorden zijn nagekeken, start de activiteitenbegeleider een prijsuitreiking. Wie van u heeft het beste en het meest origineel gepresteerd en dus wint de GPS TukTuk Challenge?

 

Voorbeeldprogramma*:

12.30 uur – Ontvangst met koffie en gebak

13.30 uur – Uitleg tuktuk en start GPS TukTuk Challenge

14.30 uur – Gezamelijke pauze op een terras in de omgeving

15.00 uur – Vervolg GPS TukTuk Challenge

16.30 uur – Einde GPS TukTuk Challenge

16.45 uur – Start prijsuitreiking

17.00 uur – Start heerlijke barbecue

 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en invulling zijn aan te passen aan de specifieke wensen.

 

Prijs

* De prijs van de GPS TukTuk Challenge is op aanvraag

 

Voorwaarden tuktuk rijden

* Bestuurders van de tuktuk zijn 21 jaar of ouder

* Bestuurders van de tuktuk zijn in het bezit van een geldig autorijbewijs B

* Met de GPS TukTuk Challenge ga je de weg op en neem je deel aan het verkeer

 

Overige arrangementen

Naast de GPS Biesbosch TukTuk Challenge organiseren wij nog meer activiteiten. Benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op uitinzuid.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes.

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag