GPS Tandem Battle

 

 

Happen en trappen! Bij Fort Lunet is de combinatie van een fietstocht, speurtocht en eten en drinken mogelijk. U maakt met uw groep, op unieke wijze, een mooie tocht door het Brabantse land. U gaat namelijk op pad met echte Amerikaanse tandems! Een geschikte activiteit voor jong en oud.


Culinair
Een ontvangst met lekkere Brabantse worstenbroodjes en een bak koffie of thee, een diverse lunch en afsluiten met een heerlijk buffet. Bij Fort Lunet regelt u een dag vullend programma mét activiteit en eten heel gemakkelijk. Bent u benieuwd naar de verschillende opties? Kijk dan eens naar onze menukaart of neem direct contact op.


De activiteit
U komt aan bij Fort Lunet en hier staan de Amerikaanse tandems al te blinken in de zon. Voordat u vertrekt, is er de mogelijkheid om te starten met koffie en thee en een heerlijk Brabants worstenbroodje. Terwijl uw laatste gasten binnenlopen en een broodje en warme drank nuttigen komt uw activiteitenbegeleider naar jullie toe. Deze stelt zich alvast voor en laat weten dat het bijna tijd is om te vertrekken.


Buiten de poort, bij de tandems wordt uw groep verdeeld in meerdere teams. Deze teams gaan het vervolgens tegen elkaar opnemen in de GPS Tandem Challenge! Ieder team ontvangt een map met navigatiepunten en een GPS-systeem. Maar voordat u vertrekt met de tandem, krijgt u een duidelijke uitleg over het fietsen met een tandem en de GPS Tandem Battle zelf.


Tijdens de GPS Tandem Battle gaat u speuren naar bepaalde GPS-punten die in de uitgedeelde mapjes staan. Eenmaal aangekomen bij deze punten moet u verschillende opdrachten uitvoeren en het team die dit het beste doet, maakt kans op de hoofdprijs! Ieder team zoekt naar dezelfde punten, maar doet dit in een andere volgorde. Hierdoor fietst u niet continu achter elkaar aan, maar gaat u elkaar ongetwijfeld tegen komen.


U maakt tijdens de challenge een mooie tocht door de omgeving. Halverwege de tocht is er tijd voor een gezamenlijke pauze. Na de pauze hervat u de GPS Tandem Challenge en uiteindelijk komt u weer terug op de startlocatie: Fort Lunet.


Hier levert u uw antwoorden in en wanneer ieder team terug is start de prijsuitreiking. Wie van u heeft de meeste punten en wint de GPS Tandem Battle?


Na de activiteit heeft u de mogelijkheid om de activiteit af te sluiten met een buffet. Zo sluit u de dag af onder het genot van een diner en een drankje.


Voorbeeldprogramma*:
12.30 uur – Ontvangst met koffie en een Brabants worstenbroodje
13.30 uur – Start GPS Tandem Battle deel 1
14.30 uur – Gezamenlijke pauze op een terras in de omgeving
15.00 uur – Vervolg GPS Tandem Battle deel 2
16.30 uur – Einde GPS Tandem Battle
16.45 uur – Start prijsuitreiking
17.00 uur – Start heerlijke barbecue


*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en invulling zijn aan te passen aan de specifieke wensen.

 

Prijs
* De prijs van de GPS Tandem Battle is op aanvraag

 

Let op
* Met de GPS Tandem Battle gaat u de weg op en neemt u deel aan het verkeer

 

Overige arrangementen
Naast de GPS Tandem Challenge organiseren wij nog meer activiteiten. Benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op uitinzuid.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes.

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag