Familiedag

Together we make a family!

 

Bent u dit jaar aan de beurt voor de organisatie van de familiedag? Maak er een leuke en bijzondere dag van en kom naar Fort Lunet. Door het uitgebreide aanbod activiteiten stelt u gemakkelijk een gevarieerd programma samen. Zo wordt het een onvergetelijke dag voor jong tot oud.

 

Culinair
De dag begint met een warm ontvangst op Fort Lunet met koffie en appelgebak. Wanneer de hele familie is gearriveerd en de koffie op is, beginnen jullie met het activiteiten programma. Na het ochtendprogramma verzamelen jullie voor een uitgebreide lunch weer op het fort, waarna de activiteiten voor het middagprogramma starten. Om de dag af te sluiten met een volle maag, staat er bij terugkomst een heerlijk barbecue buffet op jullie te wachten.

 

Activiteit
Dus kom op, nodig je oom, tantes, broers, zussen, neefjes en nichtjes uit voor de familiedag van het jaar! Van je familie moet je het tenslotte hebben! Leer elkaar op een andere manier kennen met een van onze vele teamactiviteiten, zoals de GPS TukTuk Challenge, de GPS Biesbosch Sloepen Challenge of duik samen onze escaperoom in voor een spannende middag. Onze activiteiten zijn te leuk, zelfs voor de jongste en de oudste van de familie! Gezelligheid kent geen tijd!

 

Voorbeeldprogramma*:
11.00 uur - Ontvangst met drankje naar keuze en een puntje appelgebak
11.45 uur - Uitleg + Start vaartocht

13.00 uur - Terugkomst Fort Lunet met verse bollen lunch

14.30 uur - Uitleg + Start GPS TukTuk Challenge
17.00 uur - Terugkomst bij Fort Lunet + Start ludieke prijsuitreiking
17.15 uur - Aanvang barbecue buffet

 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en invulling zijn aan te passen aan de specifieke wensen.

 

Overige arrangementen
Naast de GPS TukTuk Challenge organiseren wij nog meer activiteiten. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op www.uitinzuid.nl of vul het contactformulier in!

Familiedag

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag