Comedy & Confetti

Welkom bij de grappigste bedrijfsborrel van het land!

Door de drukte van december nog geen tijd gehad om samen met het team een jaarlijkse afsluiting te doen? En bent u dit nog wel van plan!? Dan is Comedy & Confetti hét geschikte arrangement voor uw gezelschap in de periode rondom carnaval.

 

Culinair
Zijn het de smakelijke gerechten, de hilarische cabaretiers of de opzwepende muziek die een lach bij u op het gezicht toveren? De middag begint met een drankje bij ontvangst waarna er mogelijk de gelegenheid is tot een korte speech. Daarna zoekt u een plekje en start het eerste gedeelte van de cabaretshow. Na een pauze gaan we daarna door met het tweede deel van de show. Wanneer het entertainment is afgelopen doet u met uw gezelschap een drankje onder begeleiding van een muzikaal optreden. Ondertussen wordt het buffet opgebouwd, het diner kan beginnen! Eetsmakelijk, het winters buffet is geopend. Na het diner vertrekt iedereen huiswaarts.

 

Comedy & Confetti
Lachend het jaar in samen met uw collega’s! Comedy & Confetti is een arrangement met cabaret en live muziek. Tijdens de avond wordt het podium van lekker eten afgewisseld met diverse cabaretiers en live muziek. Wat dacht u van Steven Brunswijk (The Roast of Gordon, Expeditie Robinson), Arie Koomen (de Lama's), Roel C. Verburg (Radio Veronica) of Chris van den Ende (Raymann is Laat, de Slimste Mens)?

 

Voorbeeldprogramma*:
15.00 uur - Ontvangst met een drankje
15.30 uur - Kick-off 2020
16.00 uur - Cabaret
16.30 uur - Pauze met drankje en hapje
17.00 uur - Cabaret
17.45 uur - Aanvang Winters buffet
18.30 uur - Muzikale invulling
20.00 uur - Naborrel en verwacht einde

 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en invulling zijn aan te passen aan de specifieke wensen.

Meer weten?
Bel ons en vraag naar de mogelijkheden! Of vul het contactformulier in. Op deze manier gaan we lachend het jaar in!

Comedy & Confetti

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag