Biesbosch Jungle Challenge

 

 

Een actieve activiteit waar u echt honger van krijgt! Met de Biesbosch Jungle Challenge gaat u varen, peddelen en bovenal culinair genieten bij Fort Lunet. Stap in de Canadese driepersoonskano’s en ga op ontdekking in Nationaal Park De Biesbosch!


Culinair
U wordt voor de overtocht richting de kano´s verwacht bij Fort Lunet. Voordat u vertrekt is het mogelijk om, in overleg, vooraf nog te lunchen bij ons restaurant of gewoon een bak koffie of thee te drinken. Na de Kanotocht heeft u de mogelijkheid om te dineren in ons restaurant. Ook een biertje met een borrelplank om even op adem te komen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk hier de menukaart of vraag direct informatie aan door ons contactformulier in te vullen.


De activiteit
U komt aan bij Fort Lunet en moet nog even wachten op de Biesbosch Kano Express die u naar de kano’s brengt. Er is dus genoeg tijd om koffie te drinken op het terras op de binnenplaats. Wanneer de Biesbosch Kano Express aan de steiger ligt, kunt u aan boord stappen.


De Biesbosch Kano Express brengt u naar de Hofmansplaat. Hier liggen de kano’s. Deze overtocht is nodig om bij de kano’s te komen en u voorkomt op deze manier dat u de grote rivier de Amer over moet steken met een kano. Na de oversteek komt u aan bij de kano’s.


Op de Hofmansplaat krijgt u een duidelijke routekaart mee voor kanoroutes. Hiermee gaat u navigeren door de kleine en grote kreken van De Biesbosch. Ook krijgt u een zwemvest en een droogton**. Omdat u met de kano vaart, kunt u op plekken komen waar u met een normale sloep niet zo makkelijk komt. Dit maakt de vaartocht uniek maar ook hilarisch! U komt namelijk op plekken waar het water zo laag staat dat u moet klunen om hier doorheen te komen. Na de kanotocht gaat u weer terug naar de Hofmansplaat. Hier stapt u op de Biesbosch Kano Express die u terug vaart naar Fort Lunet.


Eenmaal terug op de steiger heeft u de mogelijkheid om te starten met een lekker diner. Zoals is gezegd: na deze flinke inspanning gaat uw maag zeker knorren!


Voorbeeldprogramma**:
12.00 uur – Ontvangst met koffie en gebak
13.00 uur – Vertrek Biesbosch Kano Express naar Hofmansplaat
13.30 uur – Uitleg en kano instructie
13.45 uur – Start Biesbosch Jungle Challenge
16.45 uur – Einde Biesbosch Jungle Challenge
17.30 uur – Terugkomst bij Fort Lunet
18.00 uur – Start heerlijke barbecue

 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en invulling zijn aan te passen aan de specifieke wensen.

 

**Gebruik van de droogtonnen is geheel op eigen risico. Eventuele schade aan uw eigendommen wordt niet vergoed.

 

Prijs
* De prijs van de Biesbosch Jungle Challenge is op aanvraag


Gids
* De Biesbosch Jungle Challenge is mogelijk met of zonder gids. Standaard is deze ‘zonder’ gids. Geef uw voorkeur aan en wij helpen u graag verder om Nationaal Park De Biesbosch te ontdekken met een kano!

 

Overige arrangementen
Naast de Biesbosch Jungle Challenge organiseren wij nog meer activiteiten. Benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op uitinzuid.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes.

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag