Bedrijfsuitjes in de zomer

 

 

Een verkoelend bedrijfsuitje en helemaal geschikt voor jong en oud. Ga het water op, stap in een tuk tuk of rij op een scooter door de polders in de omgeving. Echter gaat u niet zomaar rondrijden. Bij ons gaat u een GPS challenge doen. Maak uw bedrijfsuitje compleet met koffie/thee en gebak bij ontvangst en een heerlijke zomerbarbecue als afsluiter

 

We bieden vele activiteiten aan en denken graag met u mee. Hieronder een aantal van onze activiteiten:

GPS Sloepen Challenge
GPS TukTuk Challenge

Biesbosch Jungle Challenge

Vestingbattle

Scooter Dorpen Derby

GPS Tandem Challenge

 

Kunt u uzelf niet helemaal vinden in de bovenstaande opties? Kijk eens op uitinzuid.nl. Hier vindt u verschillende arrangementen om uit te kiezen.

 

Geen zin om de hele dag in de zon te zitten? Ga de uitdaging aan in één van onze escaperooms. U heeft keuze uit 'De Bomkelder' en 'Het Medicijn'. Beide escaperooms hebben een verschillend thema dat met Fort Lunet te maken heeft. Los uitdagende puzzels op, beantwoord cryptische vragen en speel uzelf zo snel mogelijk naar buiten. Weet u niet welke escaperoom bij u past? Speel ze gewoon allebei!

 

De keuze is reuze. Heeft u behoefte aan advies? Neem contact met ons op door te bellen of ons offerteformulier in te vullen voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag