Babyshower

Is jouw vriendin in verwachting en kan zij nog wel wat goed gezelschap gebruiken in de weken tot aan haar bevalling? Denk dan eens aan babyshower georganiseerd bij Fort Lunet. Samen verzorgen wij een gezellige middag want dat verdient ze! Meiden onder elkaar, what else?

 

Wij serveren een overheerlijke afternoon-tea met bijpassende zoete en hartige hapjes. Op een manier die past in het thema van de middag: BABY!!

 

We beginnen met een soepje. Daarna serveren we een scone met clotted cream en jam, verschillende sandwiches, een stukje quiche en een selectie van zoete lekkernijen. En we zorgen ervoor dat alles ‘zwangerproof’ is. Zo kan iedereen genieten en zorgen wij voor een geslaagde middag!

De babyshower high-tea kost € 20,50 per persoon, daarmee ben je twee uur lang ontzorgd. Onbeperkt thee is inbegrepen; verse thee en Fairtrade thee van Bradley’s.

 

Meer weten?
Voor informatie over beschikbaarheid en tijden, bel ons (0162 – 727043) en vraag naar de mogelijkheden! Of vul het contactformulier in. Reserveren? Dan vragen wij u vriendelijk dit uiterlijk 2 dagen van tevoren aan ons door te geven.

 

Bovenstaande invulling kan per seizoen verschillen. Heeft u speciale (dieet)wensen laat het ons dan weten, dan zorgen wij voor een smaakvol alternatief.

Babyshower

Wilt u meer weten of wilt u een offerte aanvragen?
Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 043

Contactgegevens

Offerteaanvraag