• *
*

Moeder-kind workshop + high-tea

Start het jaar 2020 positief en creatief! Op vrijdag 3 januari organiseert Fort Lunet in samenwerking met Ans - Anders dan Anders een workshop. Een gezellige middag creatief bezig zijn in combinatie met high-tea, voor moeder en kind.

De workshop heeft als thema "Goede voornemens". In 1,5 uur tijd creëren jullie een gezellig geheel van hout, tekst en touw. Je werkt individueel, of samen met degene waarmee je komt, aan een creatie van hout. Deze mag uiteraard aan het einde van de middag mee naar huis, ieder één of samen één. Leuk toch?!

De workshop is in de tweede week van de kerstvakantie en wordt in ochtend en in de middag gegeven, met de high-tea gezamenlijk in het midden.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tijden
Groep 1*:
Workshop: 9.30 - 11.00 uur
High-tea: 11.00 - 13.00 uur


Groep 2*:
High-tea: 11.00 - 13.00 uur
Workshop: 13.00 - 14.30 uur
* Per groep kunnen er max. 20 personen zich aanmelden.

Prijzen:
De kosten van de workshop + high-tea zijn: € 28,50 voor volwassenen en € 19,25 voor kinderen tot 12 jaar. De workshop is niet los te boeken, alleen i.c.m. een high-tea.

Bovenstaande is inclusief:
- Een uitgebreide high-tea: Een overheerlijke afternoon–tea geserveerd in 2 rondes, een hartige en een zoete ronde. Uiteraard is de thee inbegrepen.
- Workshop "Goede voornemens": Een 1,5 uur durende workshop voor moeder en kind. Inclusief al het benodigde materiaal.

Aanmelden?
Mail naar info@fortlunet.nl. Geef even aan welke tijd de voorkeur heeft en met hoeveel personen je komt. Aanmelden kan tot 31 december.

Vrijdag 03 januari 2020 vanaf 09:30 uur